Flyttad!

Bloggen är nu flyttad!
Till denna
Ni får kika in där istället!

Nina

Hej hopp!
Idag har jag varit i stan med fina Nina, vi gick runt och kikade i butiker och vi hittade många fina saker!
Fikade lite, pratade mycket. Mycket trevligt! Det får vi göra igen :)

Jag fick iallafall med mig ett par örhängen och ett nagellack!Söta örhängen va?  Och ett orange nagellack som jag har velat ha och nu köpt.
Mysigt.Nina, såna här t-shirts kanske vi borde skaffa?

My new watchIdag kom min nya klocka, inte världens bästa bild men det får funka! Ur nöjd.. (hihih)

Idag har det inte hänt mycket, var hos min faster o så. Käkade middag och sedan lånade jag deras Wii. Så jag och Alexander har spelat nån timma. Nu ligger jag och kollar på Ghosthunters, lite smådär småkul.

Klockan kan man iallafall köpa på Runns.se

PåskaftonSå går det när man har bränt sig på ryggen och Alex smörjer in mig med after sun. En gubbe. Från i somras.Jag för typ 2 år sedan, lilla Johannaaa..Min Alexander.

Nåja, igår va vi ute. Jag, Alexander och Johan. Alexander fick lite för mycket av det goda och spillde ut drinkar bar mig så jag visade trosorna för gud och alla människor. Både Johan och Alexander bar mig över Avenyn för jag var trött i benen, tur att karlar finns! Idag när vi vaknade så var Alex lite bakis och jag var mest bara trött!

Ikväll blir det en chill kväll, jag hoppas på grillade bananer och vaniljglass! Och dippade grönsaker... gott

Mmm marabouDenna marabou chokladen låg i mitt påskägg som jag fick av Alexander.Påskris som jag och Alexander fixade idag. Med bara vita fjädrar, I love white!Alexander bäddar sängen lite.3 ljuslyktor som jag fixade till med lite värmeljus i. Härligt!

Nu ska jag trycka i mig ännu mer godis!

Påsk!Igår var det påskmiddag hos min farfar! Mycket trevligt och gott!Här sitter vi alla och mumsar i oss påskmat!

Nu ska jag ut och sätta mig i solen!

Puss och Glad påsk!

Happy Birthday!Idag fyller denna tjejen 18 år! Grattis!
Det är Alexanders lillasyster Emily som blir myndig.

Idag är det långfredag och vi ska äta påskmiddag hos min farfar, gott! Sen så ska Emily ha en liten tårtbjudning eller vad man ska säga ikväll. Och vad ska jag ha på mig liksom?
Detta kommer bli jobbigt!

Blue my mindTitta mitt nya nagellack jag köpte idag, korn blått. Verkligen fint. Fast det är lite mörkare än vad bilden visar! Blue my mind heter de.Det ser ut som att påskharen har varit här kanske? Detta är ägget som Alexander fick av Fröken Påskhare.. hihihi!

Undra vad jag får i mitt påskägg?

Hepp, skit i det då

Jag bad nästan till Gud att skolan skulle vara stängd när jag var påväg. Men icke. Här sitter jag och väntar på att lektionen ska börja, vem är här sjukt tidigt? Jo, Johanna.
Vill hem.
Projektarbetet ska in idag med, äntligen typ.

RSS 2.0